Që në 1999 në botën e biznesit dhe eventeve

Iceberg Exhibitions është pjesë e Iceberg Communication, si organizator panairesh, konferencash e kongresesh me fokus në sektorët kryesorë të ekonomisë rajonale.

Fakte dhe Shifra

projekte të finalizuara
0 +
vite eksperiencë
0 +
klientë të lumtur
0 +
anëtarë të skuadrës
0 +

Kush jemi ne!

Iceberg Communication Iceberg Communication është nje nga agjensitë e para inovatore të marketingut dhe komunikimit, themeluar në Tiranë, në vitin 1999. Për më shumë se dy dekada, ka qënë një aktor vendimtar i ndryshimeve të mëdha që kanë ndodhur në industrinë e menaxhimit të eventeve

Iceberg Exhibitions është inisiativë e një grupi ekspertësh me eksperiencë në sektorin e menaxhimit të eventeve me natyrë biznesi. Ekspertiza e vlefshme në këshillim marketingu, marrëdhënie me publikun, promovim dhe reklama përbën një aset të rëndësishëm për të dizenjuar dhe menaxhuar panaire bazuar në një qasje B2B.
Kompania organizon panaire dhe konferenca në sektorët me impaktin më të rëndësishëm në ekonominë rajonale si në bujqësi, ndërtim dhe energji, turizem, teknologji etj. Objektivat kryesorë të Iceberg Exhibitions është krijimi i kushteve për marrëdhënie strategjike mes rajonit të Ballkanit dhe tregjeve ndërkombëtare, lidhja mes njerëzve dhe ndarja e një vizioni të përbashkët.

Eventet tona janë të ndryshme dhe gjithëpërfshirëse dhe përfaqësojnë platforma të jashtëzakonshme për bizneset në rajonin e Ballkanit për një prezantim të suksesshëm në tregjet ndërkombëtare.

Iceberg Exhibitions sjell eventin aty ku sektori ka impaktin më të madh pa krijuar kufizime dhe barriera.

Cfare bëjmë të mundur për biznesin tuaj

Lidhjen me partnerë Potencial

Përmes panaireve tona, ne bëjmë të mundur kontaktin me partnerë potencialë për biznesin tuaj.

Kontakt me Investitorë Strategjikë

Ne bëjmë të mundur lidhjen tuaj me investitoret strategjikë.

Rritja e ndërgjegjësimit për brandin tuaj

Brandi dhe marka juaj do të kenë vizibilitet të lartë dhe do të shquhen në panairet tona.

JENI GATI PËR EVENTIN E RADHËS?

Kontaktoni me Ne!

E-mail: info@icebergexhibitions.com