Na kontaktoni për çdo gjë që keni në lidhje me eventet tona të ardhshme. Ne do të sigurohemi të kemi një përgjigje për çdo pyetje tuajën dhe një zgjidhje për çdo problem. 

LE TA BËJMË EVENTIN E RADHËS TË PAHARRUESHËM

Kontaktoni me ne!

E-mail: info@icebergexhibitions.com