10 Nëntor, 2022

Panairi i Energjisë, Ndërtimit & Ekonomisë së Gjelbër 2022, platforma më e gjerë e komunikimit për aktorët e sektorit

“Panairi i Energjisë, Ndërtimit dhe Ekonomisë së Gjelbër 2022” do të zhvillohet në datat 11-12 nëntor 2022 në Pallatin e Kongreseve, Tiranë. Ky panair do të […]
7 Nëntor, 2022

Ndërtimi i platformave të partneriteteve një hap kyç në lidhje me zhvillimin e projekteve energjetike, efiçencën në ndërtesa & ekonominë e gjelbër

Analizë nga Dr. Lorenc GordaniDrejtor i Departamentit të Masterit Profesional; Universiteti i Biznesit të Tiranës (TBU) Panairi i Energjisë, Ndërtimit dhe Ekonomisë së Gjelbër 2022 do […]
24 Tetor, 2022

Roli i bizneseve në kushtet e transformimit global të tregut të energjisë

Bota dhe tregu i energjisë elektrike janë në transformim Dukuritë ekonomike që lidhen me 17 objektivat e zhvillimit të qëndrueshëm të përcaktuara nga Kombet e Bashkuara […]
24 Tetor, 2022

Efiçenca energjitike në ndërtesa dhe godina

Në nivel global, sektori i ndërtimit përbën më shumë përdorim të energjisë elektrike se çdo sektor tjetër, specifikisht 42 për qind. Me rritjen e urbanizimit në […]
19 Tetor, 2022

Panairi i Energjisë, Ndërtimit & Ekonomisë së Gjelbër, eventi që ka në fokus motorët kryesorë të ekonomisë në Shqipëri

Sektori i energjisë dhe ndërtimit janë dy prej motorëve kryesorë të ekonomisë në Shqipëri. Shqipëria prodhon të paktën 90% të energjisë elektrike nga hidrocentralet. Megjithatë sfidat […]
14 Tetor, 2022

Marka globale New Deal Europe, partner kryesor i Panairit të Turizmit: Shqipëria dhe rajoni, destinacionet e ardhshme IN për pushuesit e huaj

Në ambientet e Pallatit të Kongreseve, më 14 dhe 15 tetor do të zhvillohet edicioni i parë i Panairit Tourism & Travel Show Albania 2022. Panairi […]
20 Shtator, 2022

Praktikat më të mira drejt turizmit të qëndrueshëm – Kretë

Rethymno është një qytet në Greqi në ishullin e Kretës me një popullsi prej më shumë se 30,000 banorë. “Bashkia e Rethymno-s synon një zhvillim të […]
20 Shtator, 2022

Prezantojmë zyrtarisht Panairin e Energjisë, Ndërtimit dhe Ekonomisë së Gjelbër

Takimi i rradhës për aktorët kryesorë ndërkombëtarë të industrisë së energjisë dhe ndërtimit është në datat 11-12 nëntor 2022. Panairi i Energjisë, Ndërtimit dhe Ekonomisë së […]
20 Shtator, 2022

Ekonomia qarkulluese, e ardhmja!

Në ditët e sotme, diskursi botëror në fushën e ekonomisë është zhvendosur drejt ekonomisë qarkulluese si një faktor dominant në zhvillimin ekonomik, rritjen e mirëqenies apo […]
20 Shtator, 2022

Si të kuptoni më mirë klientin tuaj; Si të jeni proaktiv ndaj diversitetit dhe gjithëpërfshirjes

Turizmi është një industri tërheqëse dhe emocionuese për të punuar dhe shumë njerëz kanë filluar një biznes në këtë fushë. Por për të pasur sukses, duhet […]
20 Shtator, 2022

Tendencat më të fundit të industrisë së turizmit

Në ditët e sotme, më shumë se kurrë, ne jetojmë në një botë të shfrenuar, e cila na ofron mundësi e kësisoj zgjedhje të shumta për […]
1 Shtator, 2022

Eksportimi i fruta-perimeve shqiptare në tregjet evropiane, një e ardhme e afërt

Eksportimi i furta-perimeve shqiptare në tregjet evropiane, një e ardhme e afërt; Eksperti britanik ne ‘Agriculture Days’ sjell ekspertizen dhe mundesinë për bashkepunime të arta “Pavarësisht […]

Na kontaktoni për çdo gjë që keni në lidhje me eventet tona të ardhshme. Ne do të sigurohemi të kemi një përgjigje për çdo pyetje tuajën dhe një zgjidhje për çdo problem. 

LE TA BËJMË EVENTIN E RADHËS TË PAHARRUESHËM

Kontaktoni me ne!

E-mail: info@icebergexhibitions.com