Shërbimet tona

Evente

Dëshmi nga Bashkëpunëtorët

Galeria

KUSH JEMI NE NE

Ne jemi një skuadër dinamike ekspertësh të specializuar në industri të ndryshme dhe të apasionuar pas punës së tyre. Jemi të dedikuar dhe të vendosur për të realizuar projekte të mëdha që do të lënë gjurmë në botën e biznesit.

 

Skuadra jonë përmes eksperiencës në menaxhimin e eventeve ndërkombëtare, garanton histori suksesi për ju dhe biznesin tuaj.

 

Nuk ka sfida që nuk tejkalohen kur një skuadër energjike dhe e aftë bëhet bashkë drejt një synimi të përbashkët: Të sjellim një epokë të re panairesh në Ballkan.

LE TA BËJMË EVENTIN E RADHËS TË PAHARRUESHËM

Kontaktoni me ne

E-mail: info@icebergexhibitions.com

Str: Tish Daija, Kompleksi KIKA 2, Tirana, Albania