Na kontaktoni për çdo pyetje ose kerkesë

Jemi të lumtur t’ju ndihmojmë për çdo kërkesë që keni. Mos ngurroni të na kontaktoni për pyetje rreth pjesemarrjes tuaj në eventet tona të ardhshme ose kërkesa për shërbimet që ne ofrojmë.

Panaire

Duke qenë pjesë e industries për mbi 20 vite, Iceberg Communication, nismëtari i Iceberg Exhibitions, ka vënë në jetë mbi 250 projekte. Një ekip dinamik ekspertësh kompetentë dhe të mirëinformuar të industrisë, do të ndërtojë për çdo klient mundësinë e pjesëmarrjes në një panair tregtar me fokus B2B dhe sektorin në të cilin operon për t’i dhënë “zë” markes tuaj. Iceberg Exhibitions organizon panaire dhe ekspozita tregtare në sektorët më me ndikim në ekonominë rajonale si bujqësia, ndërtimi dhe energjia, turizmi, teknologjia etj. Objektivat kryesorë të Iceberg Exhibitions është krijimi i kushteve për marrëdhënie strategjike mes rajonit të Ballkanit dhe tregjeve ndërkombëtare, lidhja mes njerëzve dhe ndarja e një vizioni të përbashkët.

Konferenca & Workshope

Mbështetur nga më shumë se 20 vjet përvojë në industrinë e menaxhimit të eventeve, Iceberg Communication është kompani e besueshme PR dhe marketingu në Shqipëri, rajonin e Ballkanit dhe jo vetëm. Duke qenë se Iceberg Exhibitions u krijua nga një grup ekspertësh në sektorin e menaxhimit të eventeve dhe konferencave me qasje B2B, me eksperiencë të thelluar në shërbimin ndaj klientit, ekspertiza e vlefshme në menaxhimin e eventeve do të jetë një aset i fortë për të ecur drejt organizimit të panaireve dhe ekspozitave tregtare. Ne bashkëpunojmë me çdo klient, nga një ide e përafërt në një forum, workshop deri në një konferencë të nivelit të lartë. Në fund, eventi juaj do të jetë gjithçka që keni parashikuar dhe më shumë.

Projektim dhe design i stendës

Dizenjuesit tane punojnë ngushtësisht me çdo klient për të ofruar dizajne të personalizuara të stendave për panair. Ofrojnë sugjerime, ide, mbështetje teknike me performancë të lartë dhe zhvillim të projekteve me porosi, ekipi ynë i profesionistëve ka talentin, përvojën dhe njohuritë në projektimin, krijimin, prodhimin dhe zbatimin e stendave unike duke përfshirë elementë 2D dhe 3D, ndriçim, audio, video teknologji, dizajnim, printim dhe elementë të tjerë. Ne kemi prodhim të brendshëm dhe divizionet e printimit sigurojnë sigurimin e cilësisë së dizajnit të kabinës suaj të ekspozitës tregtare. Ne bëjmë realitet çdo preznatim tuajin ashtu siç e keni ëndërruar!

Konsulencë Marketingu

Shërbimi i këshillimit në marketing është një nga shërbimet kryesore që ne ofrojmë pasi e konsiderojmë si një pjesë thelbësore të një strategjie efektive marketingu. Iceberg Communication është një agjenci pioniere marketingu dhe reklamimi në tregun shqiptar dhe ky ekip ekspertësh do të jetë një aset i fortë në konsulencën e marketingut në lidhje me panairet dhe ekspozitat tregtare. Ekspertiza e vlefshme në konsulencën e marketingut strategjik, marrëdhëniet me publikun, reklamat tradicionale dhe dixhitale janë eksperienca që na dallon.

Na kontaktoni

E-mail: info@icebergexhibitions.com

Keni pyetje? Na shkruani!