Pyetjet më të shpeshta

1Kur dhe ku do të zhvillohet Panairi "Ditët e Bujqësisë 2024"?

Panairi Ndërkombëtar i Bujqësisë do të zhvillohet në qytetin e Lushnjës, i cili njihet si "hambari' i Shqipërisë nga data 24 deri më 26 Prill, me fashat orare nga 09:00 deri në 19:00.

2Si mund të marr pjesë si ekspozues?

Për të marrë pjesë si ekspozues në panair, ju lutemi kontaktoni me Drejtorin e Projektit në Iceberg Exhibitions duke telefonuar në +355 69 406 3909 ose duke dërguar një email në arben.oshafi@icebergexhibitions.com.

3Cilat kompani do të jenë të pranishme në panair?

Eksploroni një gamë të gjerë të ekspozuesve nga fusha të ndryshme në panair. Për detaje, klikoni linkun https://www.icebergexhibitions.com/event/agriculture-days-2024/.

4Çfarë aktivitetesh dhe eventesh do të zhvillohen në panair?

Përjetoni një panair dinamik me kompani dhe institucione që shfaqin produktet dhe shërbimet e tyre. Gjatë tri ditëve, do të organizohen forume, konferenca, prezantime, takime biznesi, aktivitete artistike dhe argëtuese, dhe shumë të tjera.

5Si mund të marr pjesë në forume?

Qëndroni të azhornuar me ne duke na ndjekur në Instagram https://www.instagram.com/icebergexhibitions/ , Facebook https://m.facebook.com/icebergexhibitions/  , dhe LinkedIn https://www.linkedin.com/company/iceberg-exhibitions/ për përditësime të vazhdueshme në forume dhe të gjitha aktivitetet e tjera.

6Një panair ndërkombëtar në qytetin e vogël të Lushnjes. Pse?

Lushnja është pjesë e Myzeqesë e njohur si “hambari” i Shqipërisë , e shquar për potencialin në bujqësi. 65% e hambarit shqiptar përdoret për qëllime bujqësore. Lushnja është pjesë e qarkut të Fierit më një sipërfaqe të madhe tokësore dhe një volum të lartë prodhimi në shumë kultura bujqësore dhe mbi 77,000 fermerë. Kjo vendndodhje strategjike, me një numër të lartë të kompanive bujqësore dhe fermerëve, e bën ideale për të organizuar një event bujqësor ndërkombëtar.