Uncategorized

20 Janar, 2023

Lançimi zyrtar i Panairit DITËT E BUJQËSISË 2023/ Panairi Ndërkombëtar për Bujqësinë e Qëndrueshme, Blegtorine, Peshkimin dhe Inovacionin

Panairi Ditët e Bujqësisë 2023 rikthehet në qytetin e Lushnjes në datat 27-29 Prill 2023.Ky panair ndërkombëtar do të organizohet nga Iceberg Exhibitions me një fokus […]
7 Nëntor, 2022

Ndërtimi i platformave të partneriteteve një hap kyç në lidhje me zhvillimin e projekteve energjetike, efiçencën në ndërtesa & ekonominë e gjelbër

Analizë nga Dr. Lorenc GordaniDrejtor i Departamentit të Masterit Profesional; Universiteti i Biznesit të Tiranës (TBU) Panairi i Energjisë, Ndërtimit dhe Ekonomisë së Gjelbër 2022 do […]
19 Tetor, 2022

Panairi i Energjisë, Ndërtimit & Ekonomisë së Gjelbër, eventi që ka në fokus motorët kryesorë të ekonomisë në Shqipëri

Sektori i energjisë dhe ndërtimit janë dy prej motorëve kryesorë të ekonomisë në Shqipëri. Shqipëria prodhon të paktën 90% të energjisë elektrike nga hidrocentralet. Megjithatë sfidat […]