Uncategorized

24 Prill, 2023

Njihuni me Organizatën Botërore për Qëndrueshmërinë si Miku i Detit dhe i Tokës në Panairin “Ditët e Bujqësise 2023”

Organizata Botërore e Qëndrueshmërisë do të jetë pjesë e Panairit “Ditët e Bujqësisë 2023”, Panairit Ndërkombëtar për Bujqësinë e Qëndrueshme, Blegtorinë dhe Peshkimin në datat 27-28-29 […]
14 Prill, 2023

Çfarë e bën një panair të suksesshëm? Të gjitha arsyet përse asnjë profesionist i fushës nuk duhet ta humbasë Ditët e Bujqësisë 2023

Ditët e Bujqësisë 2022 nuk ishte panairi i parë organizuar rreth bujqësisë dhe blegtorisë, por padyshim ishte panairi që solli risi dhe shënjoi historinë e panaireve […]