Uncategorized

10 Nëntor, 2022

Panairi i Energjisë, Ndërtimit & Ekonomisë së Gjelbër 2022, platforma më e gjerë e komunikimit për aktorët e sektorit

“Panairi i Energjisë, Ndërtimit dhe Ekonomisë së Gjelbër 2022” do të zhvillohet në datat 11-12 nëntor 2022 në Pallatin e Kongreseve, Tiranë. Ky panair do të […]
7 Nëntor, 2022

Ndërtimi i platformave të partneriteteve një hap kyç në lidhje me zhvillimin e projekteve energjetike, efiçencën në ndërtesa & ekonominë e gjelbër

Analizë nga Dr. Lorenc GordaniDrejtor i Departamentit të Masterit Profesional; Universiteti i Biznesit të Tiranës (TBU) Panairi i Energjisë, Ndërtimit dhe Ekonomisë së Gjelbër 2022 do […]
24 Tetor, 2022

Roli i bizneseve në kushtet e transformimit global të tregut të energjisë

Bota dhe tregu i energjisë elektrike janë në transformim Dukuritë ekonomike që lidhen me 17 objektivat e zhvillimit të qëndrueshëm të përcaktuara nga Kombet e Bashkuara […]
24 Tetor, 2022

Efiçenca energjitike në ndërtesa dhe godina

Në nivel global, sektori i ndërtimit përbën më shumë përdorim të energjisë elektrike se çdo sektor tjetër, specifikisht 42 për qind. Me rritjen e urbanizimit në […]
19 Tetor, 2022

Panairi i Energjisë, Ndërtimit & Ekonomisë së Gjelbër, eventi që ka në fokus motorët kryesorë të ekonomisë në Shqipëri

Sektori i energjisë dhe ndërtimit janë dy prej motorëve kryesorë të ekonomisë në Shqipëri. Shqipëria prodhon të paktën 90% të energjisë elektrike nga hidrocentralet. Megjithatë sfidat […]
14 Tetor, 2022

Marka globale New Deal Europe, partner kryesor i Panairit të Turizmit: Shqipëria dhe rajoni, destinacionet e ardhshme IN për pushuesit e huaj

Në ambientet e Pallatit të Kongreseve, më 14 dhe 15 tetor do të zhvillohet edicioni i parë i Panairit Tourism & Travel Show Albania 2022. Panairi […]
20 Shtator, 2022

Praktikat më të mira drejt turizmit të qëndrueshëm – Kretë

Rethymno është një qytet në Greqi në ishullin e Kretës me një popullsi prej më shumë se 30,000 banorë. “Bashkia e Rethymno-s synon një zhvillim të […]
20 Shtator, 2022

Prezantojmë zyrtarisht Panairin e Energjisë, Ndërtimit dhe Ekonomisë së Gjelbër

Takimi i rradhës për aktorët kryesorë ndërkombëtarë të industrisë së energjisë dhe ndërtimit është në datat 11-12 nëntor 2022. Panairi i Energjisë, Ndërtimit dhe Ekonomisë së […]
20 Shtator, 2022

Ekonomia qarkulluese, e ardhmja!

Në ditët e sotme, diskursi botëror në fushën e ekonomisë është zhvendosur drejt ekonomisë qarkulluese si një faktor dominant në zhvillimin ekonomik, rritjen e mirëqenies apo […]