Panairi i turizmit në pallatin e Kongreseve 31 Janar dhe 1 Shkurt

Forume të rëndësishme në panairin e turizmit. Ja se si ju ndihmojnë këto takim biseda në rritjen e biznesit tuaj.
22 Janar, 2024
Nga Kroacia dhe deri në Amerike. Ja disa nga blerësit ndërkombëtarë që do ti bashkohen Panairit të Turizmit në 31 Janar
30 Janar, 2024