Nga Kroacia dhe deri në Amerike. Ja disa nga blerësit ndërkombëtarë që do ti bashkohen Panairit të Turizmit në 31 Janar

Panairi i turizmit në pallatin e Kongreseve 31 Janar dhe 1 Shkurt
30 Janar, 2024
Në pritje të panairit Ditët e Bujqësisë 2024 në Lushnje
19 Mars, 2024