Forume të rëndësishme në panairin e turizmit. Ja se si ju ndihmojnë këto takim biseda në rritjen e biznesit tuaj.

Qindra aplikime për takime B2B në Panairin e Turizmit! Ja si mund të zgjeroni biznesin tuaj me një takim
17 Janar, 2024
Panairi i turizmit në pallatin e Kongreseve 31 Janar dhe 1 Shkurt
30 Janar, 2024