Çfarë e bën një panair të suksesshëm? Të gjitha arsyet përse asnjë profesionist i fushës nuk duhet ta humbasë Ditët e Bujqësisë 2023

Iceberg Exhibitions në bashkëpunim me New Deal Europe sjell Eventin B2B ne Panairin Tourism & Travel Show Albania
28 Shkurt, 2023
Njihuni me Organizatën Botërore për Qëndrueshmërinë si Miku i Detit dhe i Tokës në Panairin “Ditët e Bujqësise 2023”
24 Prill, 2023