Panairi i Energjisë, Ndërtimit & Ekonomisë së Gjelbër, eventi që ka në fokus motorët kryesorë të ekonomisë në Shqipëri

Marka globale New Deal Europe, partner kryesor i Panairit të Turizmit: Shqipëria dhe rajoni, destinacionet e ardhshme IN për pushuesit e huaj
14 Tetor, 2022
Efiçenca energjitike në ndërtesa dhe godina
24 Tetor, 2022