Future2Tech 2024

Palace of Congress Pallati i kongreseve, Tirana, Tirana, Albania

Panairi FUTURE2TECH2024 organizohet nga Iceberg Exhibitions dhe AlbaniaTech   9-10 Tetor Pallati i Kongreseve   Eventi Kryesor në Ballkan për Inovacion, Teknologji dhe Edukim   Exhibit, […]