Future2Tech 2024

Loading Events

Future2Tech 2024

09 Oct 2024 - 10 Oct 2024

Panairi FUTURE2TECH2024 organizohet nga Iceberg Exhibitions dhe AlbaniaTech

 

9-10 Tetor

Pallati i Kongreseve

 

Eventi Kryesor në Ballkan për Inovacion, Teknologji dhe Edukim

 

Exhibit, Connect, and Spark Collaborations

 

Future2Tech 2024 – Ridimensionimi i Impaktit të Teknologjisë! Ky është momenti për ti dhënë formë së ardhmes!

 

VENDOSIM REKORDE TE REJA

Future2Tech 2024 – Ne vitin e pare thyem rekorde, tani i japim forme te ardhmes se teknologjise!

 

2 Ditë

2 Skena

75 Ekspozues

>3000 Vizitorë

10 Forume në Zonën e Eventeve

50 Folës

73 Prezantime në Demo Zone

 

EKSPOZUESIT

 

Pajijsje Hardware:

Njihuni me teknologjitë më të fundit dhe zgjidhjet e momentit në këtë kategori.

 

Institucione:

Subjekte, shoqata dhe institucione kombëtare dhe ndërkombëtare.

 

Zgjidhje Software:

Eksploroni zhvillimet teknologjike përmes zgjidhjeve softuerike më bashkëkohore.

 

Zona e Edukimit:

Institucionet arsimore pioniere që po formojnë brezat e ardhshëm.

 

Zona e Start-Up:

Njihuni me idetë më inovatore dhe shpirtin sipërmarrës të të rinjve nga Shqipëria dhe Rajoni në Zonën e Startup-eve.

 

PSE DUHET TË JENI EKSPOZUES NË PANAIR?

PREZANTONI PRODUKTET DHE SHËRBIMET TUAJA

RRISNI VIZIBILITETIN E BRANDIT TUAJ

TËRHIQNI TALENTE DHE TË APASIONUAR PAS TEKNOLOGJISË

TREGONI VENDOSMËRI DHE ANGAZHIM PËR TU PËRFAQËSUAR NË NJË PLATFORMË KOMUNIKIMI EKSPLORONI MUNDËSI BASHKËPUNIMESH TË REJA

 

ÇFARË DO TË SJELLIM PËR JU NË DATAT 9 – 10 TETOR NË PALLATIN E KONGRESEVE?

 

Dy skena dinamike, secila që promovon tema të ndryshme prezantimi që ndodhin në të njëjtën kohë për të ofruar një eksperiencë unike informimi, përfshirjeje dhe angazhimi.

Zone Ekspozimi të Jashtme dhe të Brendshme

 

ZONA E EVENTEVE

Bëhuni pjesë e prezantimeve dhe diskutimeve në Zonën e Eventeve. Në këtë zone do të organizohen forume të rëndësishme diskutimi si CEO Business Talk dhe Workshop për Fuqizimin e Sektorit të Teknologjisë duke ofruar kështu një platformë komunikimi për aktoret lider të sektorit, drejtuesit e bizneseve, entuziastët dhe të apasionuarit e teknologjisë për të shkëmbyer ide dhe perspektiva.

 

DEMO ZONE

Zona ku do të bëhen prezantimet e produkteve nga kompanitë dhe startup-et pionere që do të sjellin risitë e tyre më të fundit duke informuar pjesëmarrësit mbi ndikimin e drejtpërdrejtë dhe transformues që do të kenë në jetën e tyre.

 

ZONA GAMING

Kjo do të jetë zona gaming me entuziazmin më të lartë dhe pjesëmarrjen më dinamike të të rinjve. Për të mos u humbur!

 

ZONE EKSPOZIMI JASHTË

Përveç zonës së ekspozimit me rreth 100 stenda në hollin kryesor të Pallatit të Kongreseve, do të ofrojmë për ekspozues të tjerë mundësinë e ekspozimit në zonën jashtë me një vizibilitet shumë të lartë për qytetin e Tiranës. Kjo do të jetë gjithashtu dhe zona e aktiviteteve të tjera, si festa etj.

 

Future2Tech: Mundësitë e Pjesëmarrjes

 

Mirësevini në Future2Tech, aty ku mundësitë janë të pafundme.

Bizneset, institucionet, dhe startup-et që janë gati për të prezantuar produktet dhe shërbimet e tyre kanë dy mënyra pjesëmarrjeje në panair:

 

  1. Paketa Partneriteti

 

Partner Platin: Vendoseni brandin tuaj në një nivel tjetër duke u bërë pika kryesore e fokusit në Future2Tech. Merr vizibilitetin më të lartë, mundesi ekskluzive rrjetezimi dhe hapsiren kryesore te ekspozimit ne salle.

 

Partner Gold: Merrni vemendjen kryesore si Partner Gold duke patur nje vendodhje strategjike ne sallen e panairit. Ekspozim maksimal duke u renditur bashke me aktoret kryresore te industrise.

 

Partner Silver: Siguroni pjesemarrjen si Partner Silver duke pozicionuar brandin tuaj ne mes aktoreve lider ne treg.

 

  1. Standard Booth

Book your spot now and join the vibrant Future2Tech community. Showcase your products and services at a standard booth, ensuring visibility and interaction with a diverse audience.

Seize this opportunity to connect, collaborate, and make a lasting impression.

 

Choose the option that aligns with your goals and catapult your presence into the future of technology. SECURE YOUR SPACE TODAY!

Share This Event

11560091
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Details

Start:
October 9
End:
October 10
Event Tags:
, ,

Venue

Palace of Congress
Pallati i kongreseve
Tirana, Tirana 1001 Albania
+ Google Map

Organizer

Iceberg Exhibitions